|
|
کتاب به 2 بخش تقسیم شده است. بخش اول شامل پیش زمینههای مورد نیاز برای شروع یک برنامه ژیمناستیک ریتمیک است.
فصل اول در رابطه با فلسفه آموزش ژیمناستیک ریتمیک و همچنین تاریخ این ورزش و نکات مهم ایمنی آن بحث میکند.
فصل دوم شامل آشنایی با لوازم مورد نیاز ژیمناستیک ریتمیک به همراه پیشنهادهایی در رابطه با ساختن وسایل و لوازم و نحوه نگهداری آنها میباشد.
فصل سوم شش مرحله اجرای برنامه ژیمناستیک ریتمیک مبتدی تا پیشرفته را برای کمک به خلاقیت دانشآموزان، در برنامههای روتین بیان کرده است.
مرحله طراحی در فصل چهار شروع میشود که شامل چگونگی ادغام و ترکیب ایدههای فراگیران با برنامههای تمرینی است.
فصل پنجم بیشتر مربوط به طراحی تمرین و توضیح ورزش ژیمناستیک ریتمیک است. در این فصل شما یاد میگیرید که چطور یک طرح درس ساده و فوری را با استفاده از متدهای آموزش ژیمناستیک ریتمیک طراحی کنید.
اعم مطالب فصل ششم شامل چگونگی مدیریت و سازماندهی کلاس است.
در فصل 7، فصل پایانی بخش اول، با برخی اصطلاحات موزیک مثل تمپو، ریتم و غیره آشنا شده و برای انتخاب موزیک، پیشنهادهایی ارائه شده است.
در بخش دوم، روشهای پیشرفت دانشآموزان در تکالیف و حرکات ویژه وجود دارد.
در فصل 8 در زمینه با آگاهیهای فضایی و مفهوم حرکت(به طور مثال، آگاهی از وضعیت خود در فضا، سطوح و محورهای حرکتی)، عناصر بدنی مختص ورزش ژیمناستیک ریتمیک(مثل جا به جایی، پرش، جهش، تعادل، گردش، چرخش) صحبت شده است.
فصل 9 شامل اجرای حرکات ژیمناستیک ریتمیک با استفاده از وسایل است. در این فصل پیشنهاداتی مبنی بر آموزش و ارزیابی اجرای افراد گردآوری شده است. همچنین شامل ابزارهای مفید تدریس جهت گسترش واحد ژیمناستیک ریتمیک میباشد. این ابزارها شامل چک لیستهای آماده، راهنمای ارزیابی، راهنمای تدریس و نمونه یک برنامه مناسب روزانه میباشد. مربی میتواند از این موارد کپی گرفته و مورد استفاده قرار دهد.
این ابزارها به طور کلی سبب ترویج خلاقیت و تواناییهای فردی شده و برای فراگیران این امکان را فراهم میسازد که حرکات و ترکیبات متفاوتی را کشف و ایجاد کنند. به طور کلی، آموزش یک روش تدریس تازه و نو؛ انرژی و شادابی مضاعفی برای فراگیران و مربیان فراهم ساخته و در جهت یادگیری و تدریس مفید و آسان به آنها یاری میرساند .
برچسب ها: ژیمناستیک کتاب ژیمناستیک ریتمیک حرکات ژیمناستیک آموزش ژیمناستیک کتاب ژیمناستیک کودکان